audicoupe.se

audicoupe.se

Ny säsong!

NyheterPosted by Nisse Frank 2012-03-25 17:55:23

Nyfiken på att bli medlem eller bara funderingar om klubben?
Det besvarar vi gärna men bara via info@audicoupe.se Vi har ingen möjlighet förnärvarande att skicka svaren på Era frågor via snigelpost eller svara telefonledes. (se text nedan som förhoppningsvis rätar ut några frågetecken)!

Om klubben

Hälsinge Audi Coupé Klubb är en förening som bildades för att ta tillvara Audi coupé ägarnas intresse, underlätta ägandet, utbyta erfarenheter och ha roligt tilsammans. Klubben grundades 1991 och vänder sig till alltså till alla som äger en Audi Coupé från årsmodellerna 1981- 1996. Vi arrangerar minst en träff varje år -vårträffen! På vårträffen som äger rum i Hudiksvall koras klubbens snyggaste bil i olika klasser. Där har du verkligen chansen att lära känna likasinnade och umgås i otvungna former.

Som medlem får du en klubbtidning en gång per som vi är mycket stolta över. Rabatter och erbjudanden av våra sponsorer. Klubben har även en egen mejllista för informationsspridning. Årsavgiften är förnärvarande på 250 SEK.

Inbjudan till Audi Coupé-vårträff 2012

Lördagen den 26 maj Kl 11.00 i Hudiksvall.
Samlingsplats: Bilmetro, Södravägen 13 i Hudiksvall

Program:

-Vi korar klubbens snyggaste bilar 2012 (obs att hela bilen bedöms, även inredning och motorrum), i år fördelade på nedanstående klasser:

Klass 1- Urquattros, sport quattro
Klass 2- Gt:s ,CQ:s.(gamla karossen)
Klass 3- Alla modeller av Coupéer med nya karossen.
Klass 4 Snyggaste motorrum(alla mot alla).
Klass 5 Bilen med fetaste ljudet ( i motorn)
• Priser delas ut till vinnaren i respektive klass.
• Klubben anordnar även en tipsrunda så att alla har chansen att vinna något.

OBS! Varje träffdeltagare (klubbmedlemmar) skall skänka ett pris värt minst femtio kronor (allt för att få så stort prisbord som möjligt). Sen är vi tacksam om ni på era respektive hemorter kan finna någon lokal sponsor som skänker pris till träffen.

På lördagskväll avslutar vi träffen med att äta en gemensam middag, efter den finns möjlighet att gå vidare och partaja om man vill…
Dessutom delas det ut ett övernattningsbidrag på 100 kr för de medlemmar som sover över.

Om någon har behov av övernattning i Hudik så bifogar jag tel nr till ett hotell med lågpris rum Hotell Temperance 0650-311 07, Hudiksvalls turistbyrå 0650-191 00

Sista anmälningsdag tors 24 maj. Mejla Nisse på, info@audicoupe.se

Välkomna!

  • Comments(0)//www.audicoupe.se/#post70