audicoupe.se

audicoupe.se

Audi Exclusive tour 2010(uppdaterad)

NyheterPosted by Nisse Frank 2010-09-26 20:32:50

Nu har turen kommit till Bilmetro och Hudiksvall och undertecknad befann sig naturligtvis på plats för att ta del av smörgåsbordet! Det är roligt med ett bilföretag som tar hand om Audi entusiasterna på ett sådant generöst sätt! En eloge från oss i Audi coupé klubben!!!

Jag började med att testa en röd TTS utrustad med titanfärgade RS4 fälgar vilket var en kombination som var riktigt läcker. Bilen var rolig och rapp med bra styrkänsla och man märker att greppet finns där när man pressar lite. Jag testade lite snabba sidoförflyttningar och bilen var direkt med på noterna! Bilen var utrustad med S-tronic och tvåfärgad läderklädsel. På det hela taget en rapp och rolig bil.

Sedan kom turen till nya A8:an. Jag fick testa en maxad bil med vinröd interiör och sobert grå lack exteriört. Vilken bil!!!! V8:an gjorde inte mycket väsen av sig men man märker att den finns där. Skönt bottendrag och fin karaktär! Trots storleken så känns bilen relativt "lättfotad" och var roligare att köra än vad jag trodde! HABEGÄR! Dessutom svarar den på frågorna som man inte ställer. Det stämmer nog som Fredrik på auto motor sport skrev om nya A8 "Jag brukar prata med mina bilar med A8 är den första som svarat" Alltså för att förtydlig det hela så märkte jag att när jag började justera stolen så vaknade datorn till och gav instruktioner och visade på dom möjligheter som finns för stolsjustering. Imponerande!!! Ja hela bilen ger en vibbar om fullkomlighet och lyx. Var det inte drömvinsten nästa helg också???

S4:an var den sista bilen som jag provade idag. S4:an har jag kört tidigare och det är en väldigt trevlig bil. Det tyckte jag förra gången också och jag hade samma intryck ikväll när jag lämnade in nycklarna. Den har allt som man kan begära. Allround egenskaper tillsammans med sportbils känsla. Visst finns det snabbare bilar och sportigare bilar men det vete tusan om det finns en bil med så många användningsområden kombinerat? Du kan åka kungligt till fjällen i trygg vetskap om att du tar dig fram med fyrhjulsdriften oavsett väder. Den är verkligen klippstabil i höga farter på motorvägen och jag tror inte bilen skulle skämmas för sig på en bana heller och dessutom var det en avant med utrymmen för den mindre familjen. Slå det den som kan ! Jag rekommendrar verkligen en provtur.

Idag skulle bli dagen RS5 men tyvärr hade något inträffat som gör att jag får vänta med att köra ”the king” ett tag till!

Istället föll mina ögon på en låg , fet och SNYGG S5 sportback. Mina förväntningar var väl ungefär som en S4 med annan kaross men det stämde INTE. Bilen var definitivt sportigare. Den kändes rappare i chassit även om det är marginellt och även motorn hade mera orr tyckte jag mig märka. Dessutom kändes den aningen mera välbyggd. Bilen var skodd med P Zero Rosso(255:or) och dom greppade bra! Treadwear 220! Inredning gick i supermörk brun skinnklädsel med röda sömmar! Sobert och snyggt! På det hela taget en förbaskad rolig bil att köra! Avslutande ord får bli att ta chansen och åk och prova och se något av det häftigaste Audi har att erbjuda just nu!

Nisse

  • Comments(0)//www.audicoupe.se/#post65